Despre noi

,,Slujire Crestina’‘ apartine asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Aceasta este o Asociatie non-guvernamentala, non profit, organizata pe baza de voluntariat si dedicata actiunilor caritabile, sociale si de misiune crestina care vin in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale.

Asociatia noastra este inter-confesionala si nu este afiliata unui cult religios anume. Oricine de orice confesiune religioasa este binevenit, atat din bisericile traditionale cat si din cele evanghelice.

Suntem un grup de tineri crestini care dorim sa ii ajutam pe cei in nevoi, cu timpul nostru, talentele noastre, banii nostri si tot ce al nostru. Proiectelor noastre se alatura anual aproximativ 100 de voluntari.

Desfasuram proiecte caritabile si de misiune crestina din 2006. Am inceput timid, cu bani  putini si cu 4 voluntari. Astazi proiectele noastre sunt complexe, iar numarul voluntarilor este de la an la an in crestere.
Credem ca proiectele noastre umanitare si de misiune crestina vorbesc cel mai bine despre noi, de aceea va invitam sa vizitati regulat site-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem.

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania este infintata pe baza Ordonanta nr. 26 / 2000 cu privire la asociatii si fundatii  Legea 246 / 2005 pentru completarea si modificarea O 26/ 2000, si este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor din Romania.

SCURT ISTORIC

 

scurt istoricAsociatia crestina umanitara Misiunea Speranta pentru Romania (care gestioneaza site-ul de fata, Slujire Crestina) s-a nascut in 2006 in urma unei farfurii cu mancare calda oferita unui batran sarac din jud. Caras Severin de catre Negoiescu Samuel, presedintele asociatiei. Insa, nu doar un batran avea nevoie de ajutor, in zona Oravita, jud. Caras Severin fiind multi batrani singuri si neputinciosi. Vazand nevoile, impreuna cu cativa cunoscutit a pregatit mai multe actiuni de ajutor cu mancare calda la domiciliul batranilor din aceasta zona. Mai multi frati crestini au dorit sa participe si sa sponsorizeze aceasta actiune care s-a extins si mai mult. Intre timp au fost descoperite si alte nevoi: lemne de foc, medicamente, unele locuinte aveau nevoie de reparatii, etc. Astfel, din 2007 an de an batranii din atentia noastra primesc lemne de foc, iar unora le-au fost reparate locuintele. Asa s-a nascut ideea de a avea un adapost pentru oamenii nevoiasi in mod special pentru batrani. Acum asociatia noastra sustine doua adaposturi pentru batranii strazii, in com. Batar, jud. Bihor si com. Cermei, jud. Arad. social-BUSINESSAn de an numarul voluntarilor si al sponsorilor a crescut ceea ce ne-a permis sa ne extindem actiunile de ajutor umanitar si pentru copii strazii, batranii strazii, familii sarace cu multi copii, copii orfani, mame vaduve. In momentul de fata, cea mai importanta actiune umanitara este sustinerea copiilor bolnavi de cancer si leucemie. Nevoile sunt mari, cazurile umanitare sunt multe, in acest context am lansat o retea de librarii online si magazine online. Viziunea noastra este sa creem activitati economice care sa genereze venituri pe care apoi sa le directionam spre copii bolnavi de cancer si leucemie si alte proiecte umanitare in care suntem implicati. De la o farfurie cu mancare calda oferita unui batran sarac la o asociatie umanitara implicata in actiuni multiple si cu o viziune strategica a unui business umanitar, s-a putut ajunge aici doar datorita dvs, sponsorii si donatorii nostri. Va multumim pentru increderea acordata!

ASOCIATIA MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA = TRANSPARENTA

 

TRANSPARENTAPrioritatea noastra nr. 1 este transparenta. Traim intr-o tara in care unii profita de domeniul umanitar si unde cel mai greu lucru de obtinut si cel mai usor de pierdut este increderea. Mai ales in domeniul acesta, daca nu ai un brand si mai ales daca esti nou in domeniu, poate plana foarte usor asupra ta suspiciunea. Asociatia noastra s-a nascut in 2006 de la o farfurie cu o mancare calda oferita unui batran sarac din jud. Caras Severin. Am ajuns aici datorita increderii in noi a sponsorilor si donatorilor nostri cat si a transparentei pe care o oferim.

Ce inseamna pentru noi transparenta:

meeting_jpgFiecare sponsor este binevenit impreuna cu noi in actiunile umanitare in care suntem implicati. Daca cineva doreste sa ajute, nu este obligatoriu sa doneze fonduri in conturile asociatiei noastre, ci poate veni personal si folosi fondurile in proiectul pe care il alege. Astfel sponsorul ne poate cunoaste personal, ajuta personal iar satisfactia sufleteasca este mult mai mare si se simte mai implinit. Pe site-ul nostru avem o sectiune cu interviuri realizate cu sponsorii nostri, in care ei marturisesc despre colaborarea noastra cu ei.

person-laptop-credit-cardCand sponsorul alege sa doneze fonduri in conturile asociatiei noastre, ele sunt inregistrate in contabilitate si sunt supuse oricaror verificari din partea organelor statului abilitate in acest domeniu. Contabilitatea asociatie noastre este tinuta de catre un cabinet de contabili experti. Oferim oricarui sponsor posibilitatea verificari folosirii fondurilor sponsorizate, prin acte contabile si verificarea la fata locului a actiunilor realizate cu fondurile sponsorizate.

factura

Folosirea/cheltuirea fondurilor in actiunile noastre umanitare se face doar pe baza: facturilor fiscale, borderourilor de achizitie si a proceselor verbale cu/catre beneficiari. Sponsorul poate alege destinatia sponsorizarii lui printr-un email sau telefon. In felul acesta fondurile sunt directionate catre cazul umanitar ales de sponsor. Fiecare donator primeste la final un email sau un telefon de multumire, i se prezinta raportul scris insotit de materiale video. La cererea sponsorului se pot oferi si documente contabile legate de cazul umanitar in care s-a implicat financiar.

raport videoLa finalul oricarui proiect umanitar realizat, postam un material video explicit cu lucrarile care au fost realizate, descrierea lor, mesajul de multumire al beneficiarului actiunii umnitare, etc. In felul acesta, atat sponsorii cat si vizitatorii nostri pot urmari actiunile noastre. De cele mai multe ori, presa scrisa, televiziuni, autoritati locale promoveaza si multumesc prin intermediul media sponsorilor care sustin actiunile noastre implementate si finalizate in diferite zone.

Diverse business group meetingAsociatia noastra este deschisa oricarei alte modalitati de transparenta pe care sponsorii si donatorii ne-o pot cere. Ne dorim o transparenta totala pentru ca relatia noastra sa se bazeze pe incredere deplina. Increderea reciproca poate crea planuri marete. Cei care au de castigat pe baza acestei relatii de incredere sunt beneficiarii actiunilor noastre umanitare, in mod special copii bolnavi de cancer si leucemie, batranii strazii, copii orfani, mame vaduve, etc.

 

PONDEREA FOLOSIRII DONATIILOR IN ACTIUNILE UMANITARE

 

distributia donatiilorAsociatia noastra nu are angajati ci se bazeaza pe voluntariat. Toate activitatile noastre de intretinere a asociatiei, de marketig si promovare se realizeaza pe baza de voluntariat. Astfel, distributia donatiilor dvs este urmatoarea:

95% spre cazurile umanitare

5% pentru intretinerea logistica si alte cheltuieli

 

ADRESA DE CONTACT

 

Misiunea Speranta pentru Romania (birou central)

Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19

Telefon Secretariat:

Orange: 0749 402 098, Cosmote: 0766 365 833

Telefon RDS: 0357 442 374, Romtelecom: 0257 356 352

Email de contact: infosperanta@gmail.com

Email de promovare: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com

SEDIUL SOCIAL

Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19

Toate actiunile de binefacere si de misiune crestina toate persoanele ajutate, sunt sustinute numai din sponsorizari si donatii. Actiunile noastre se bazeaza pe voluntariat.

 

DIRECTIILE MARI DE IMPLICARE UMANITARA

 

Ajutor  pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

 Asociatia noastra crestin umanitara ajuta in masura posibilitatilor financiare copii bolnavi de cancer si leucemie. Echipa noastra selecteaza cele mai grave si mai urgente cazuri umanitare pe care consideram ca le putem promova si ajuta. In felul acesta cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, am reusit sa salvam viata mai multor copii bolnavi de cancer si leucemie. Dupa ce analizam cazul umanitar, rolul nostru este sa promovam si sa mediatizam copilul bolnav de leucemie, sa strangem fondurile necesare si sa platim tratamentul sau interventia chirurgicala. Asociatia noastra crestina detine mai multe librarii si magazine online, prin vanzarea acestor produse fondurile sunt directionate catre copii bolnavi de cancer si leucemie.

Ajutor  pentru batranii strazii

Asociatia noastra crestin umanitara sustine si sponsorizeaza cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, un adapost pentru batranii strazii in comuna Batar, judetul Bihor. Aici, in atentia si grija noastra zilnica sunt 40 de batrani ai strazii. Cei mai multi dintre ei au fost luati de pe strazi, de la gurile de canal sau din gropile de gunoi ale marilor orase din Romania. La adapostul pentru batranii strazii asociatia noastra le ofera zilnic si gratuit: cazare, hrana, ingrijire si o familie. Pentru aceste servicii oferite NU percepem taxa, totul este gratuit. Acest adapost pentru batranii strazii este intretinut numai cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor dvs. De asemenea, suntem in constructia unui nou adapost pentru batranii strazii in comuna Cermei, jud. Arad. Noua cladire va avea o capacitate de 60 de locuri.

 Ajutor  pentru copii strazii

Asociatia noastra crestin umanitara realizeaza si proiecte de misiune crestina pentru copii strazii din Bucuresti. Se estimeaza ca pe strazile si in canalele din Bucuresti traiesc mai mult de 1 200 de copii. De mai multe ori pe an, in functie de posibilitatile financiare, asociatia noastra  ofera o masa calda pentru acesti copii ai strazii. In atentia noastra sunt 120 de copii, pe care ii ajutam cu o masa calda si pe care ii cunoastem din 2007. Pentru viitor intentionam sa le oferim ajutor prin educatie impotriva drogurilor si asistenta medicala si sa realizam actiuni de misiune crestina.

Ajutor  pentru persoanele cu handicap

Asociatia noastra crestina ofera ajutor umanitar si persoanelor cu handicap. In acest sens, cautam cazuri umanitare grave, persoane cu diferite dizabilitati, care nu au nici un ajutor sau suport din alta parte. In mod special ajutam acele cazuri umanitare care prin ajutorul oferit de noi sa devina independente fata de orice alt ajutor si carora le putem schimba viata. Sustinem persoane cu handicap care au nevoie de proteze, carucioare, operatii chirurgicale, etc.

Ajutor pentru copii saraci

Un proiect  important in care este implicata asociatia noastra crestina este ,,Trimite un copil sarac la scoala”. Scopul acestui proiect  este oferirea de rechizite scolare pentru copii orfani sau saraci. Am inceput acest proiect umanitar in anul 2007. De atunci in fiecare an asociatia noastra organizeaza acest proiect. In atentia noastra sunt 20 de copii orfani si peste 30 de copii care provin din familii sarace si care primesc de la noi in fiecare an rechizite scolare. Unii dintre copii orfani sunt orfani de ambii parinti, in cazul acesta de obicei sunt crescuti de bunici, care abia supravetuiesc dintr-o mica pensie. Alti copii sunt orfani in general de tata fiind crescuti de mama vaduva, care de obicei nu are loc de munca si traiesc numai din ajutorul social de la stat. Toti acesti copii sunt in pragul abandonului scolar datorita saraciei. Fara educatie, fara o pregatire, o meserie, acesti copii pot deveni infractorii de maine. Asociatia noastra umanitara le asigura an de an cu ajutorul sponsorilor si donatorilor, toate rechizitele scolare de care au nevoie.

Ajutor pentru familii sarace cu multi copii

Asociatia noastra se implica si in ajutorarea familiilor sarace si cu multi copii. Dupa o atenta selectarea a celor mai sarace familii (de obicei alegem mame vaduve cu copii) incercam sa rezolvam cele mai urgente si importante nevoi ale familiei: costructie sau reparatie locuinta, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, alimente, rechizite scolare pentru copii, burse scolare pentru copii. Cele mai multe familii cu multi copii au nevoie de alimente si rechizite scolare. Problema cea mai mare a acestor familii este lipsa locurilor de munca, din acest motiv, cele mai multe dintre ele ajung la limita saraciei. Asociatia noastra umanitara ajuta aceste familii sarace cu: alimente, lemne de foc, imbracaminte, incaltaminte, reparatii la locuinta, sau construieste locuinte pentru familiile sarace sicu multi copii.

Organizam si sponsorizam/finantam proiecte de misiune crestina

sponsorAsociatia noastra cu ajutorul sponsorilor si donatorilor crestini incepand cu vara anului 2013 organizeaza si actiuni de misiune crestina in diferite zone din tara cat si in zonele invecinate Romaniei populate cu romani. Actiunile de misiune crestina se vor axa in prima faza pe oferirea de Biblii, carti crestine, materiale crestine celor interesati sa studieze. Actiunile sunt organizate de catre asociatia noastra sau sponsorizam diferite grupuri de frati crestini care fac proiecte de misiune crestina. Incepand cu 2014 asociatia noastra va directiona 20% din profitul Librariei Crestine Maranatha, catre proiecte de misiune crestine. De asemenea, vom organiza concursuri de proiecte de misiune crestina pentru a le sponsoriza/finanta pe cele mai bune dintre ele.

ZONA IN CARE NE DESFASURAM ACTIVITATEA

 

 

Ne desfasuram proiectele social – umanitare in judetele:

Arad, Timis, Caras Severin, Bihor si Hunedoara.

 

SPONSORII NOSTRI

 

Sponsorii si donatorii asociatiei noastre umanitare sunt in general persoane fizice, care din putinul lor aleg sa ofere pentru salvarea vietilor copiilor bolnavi de cancer si leucemie sau pentru diferite cazuri umanitare in care asociatia noastra este implicata. De asemenea, sunt si firme care pe baza unui contract de sponsorizare aleg sa sustina cazurile umanitare pe care le promovam. Din pacate nu putem aminti nume de persoane fizice care ne sustin, pentru ca pe marea majoritate nici macar nu ii cunoastem, de cele mai multe ori aceste persoane prefera sa ramana anonime. Insa, dorim sa amintim firmele care ne-au sustinut pana acum prin contracte de sponsorizare si carora le multumim. O lista cu firmele care ne-au sustinut o gasiti AICI

CE A SCRIS PRESA DESPRE NOI

 

Odata cu dezvoltarea proiectelor umanitare in care se implica asociatia noastra, am intrat in atentia presei din Romania atat la nivel local cat si la nivel de presa centrala. Lucrul acesta ne-a bucurat, ne-a responsabilizat si ne-a dat curaj sa mergem inainte pentru a ajuta cat mai multe persoane care sunt in nevoie. In atentia presei au fost in mod special cazurile umanitare ale copiilor bolnavi de cancer si leucemie. Printre cele mai cunoscute trusturi media care ne-au promovat amintim: Antena 1, Antena 3, Pro TV, TVR 1, TVR Timisoara, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, Ziarul Atac, Jurnalul National, etc. O lista completa cu aparitiile asociatiei noastre in presa, o puteti gasi AICI

 

 LIBRARII SI MAGAZINE ONLINE


Impreuna cu voluntarii nostri din domeniile programare web, web design, marketing si SEO, asociatia noastra a inceput sa dezvolte librarii si magazine online prin care dorim sa generam venituri prin vanzari de carti, produse handmade, papioane, cadouri, produse naturiste, produse bio, etc. Scopul acestor magazine online este generarea de venituri care sa ne creeze intr-o masura mai mare sau mai mica o independenta financiara fata de donatii si sponsorizari. Odata cu dezvoltarea activitatilor noastre umanitare au crescut si nevoile financiare atat in ceea ce priveste proiectele umanitare sau sociale in care suntem implicati, cat si cheltuielile administrative. Crearea acestor magazine online si veniturile obtinute ne vor ajuta sa directionam mai multe fonduri spre cazurile umanitare, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie si vom reusi sa acoperim cheltuielilor administrative. Investitia necesara si dezvoltarea acestor magazine online se realizeaza cu ajutorul unui grup de sponsori ai asociatiei noastre cu care impartasim viziunea unei dezvoltari durabile a asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania. In tarile dezvoltate, este ceva normal ca o asociatiei sa dezvolte un business social pentru generarea de venituri care apoi sunt directionate catre atingerea scopurilor si obiectivelor organizatiei respective.

Libraria Umanitarawww.librariaumanitara.ro

Libraria de Bibliiwww.librariadebiblii.ro

Magazinul de cadouri crestinewww.cadouricrestine.net

Romane crestinewww.romanecrestine.ro

Carti crestine pentru copiiwww.carticrestinecopii.ro

Biblia pentru copiiwww.bibliapentrucopii.net

Biblii Cornilescuwww.bibliicornilescu.ro

Libraria Pinocchiowww.librariapinocchio.ro

Libraria de Sanatatewww.librariadesanatate.ro

Biblii de studiuwww.bibliidestudiu.ro

Biblii din piele: www.bibliidinpiele.ro

Cadouri crestine: www.cadouricrestine.net

Carti crestine: www.carticrestine.net

Cadouri pentru copii: www.cadouripentrucopii.net

Depozitul de Biblii: www.depozituldebiblii.ro

Libraria de psihologie: www.librariadepsihologie.ro

Librarie Crestina: www.librariecrestina.net

Magazinul de muzica crestina: www.magazinmuzicacrestina.ro

Magazinul de Biblii: www.magazinuldebiblii.ro

Papioane Talida: www.papioanetalida.ro

Biblia Thompson: www.bibliathompson.ro

Biblii ieftine: www.bibliiieftine.ro

Biblii Thompson: www.bibliithompson.ro

Biblia cu explicatii: www.bibliacuexplicatii.ro

Biblia de buzunar: www.bibliadebuzunar.net

Biblii de lux: www.bibliidelux.ro

Biblii de studiu: www.bibliidestudiu.ro

Biblii cu fermoar: www.bibliicufermoar.ro

Biblii de vanzare: www.bibliidevanzare.ro

Biblii din piele: www.bibliidinpiele.ro

Carte crestina: www.cartecrestina.net

Carti de psihologie: www.cartidepsihologie.net

Carti motivationale: www.cartimotivationale.net

 

ANGAJATII LIBRARIEI UMANITARE

 

angajatii nostriAsociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” detine si gestioneaza mai multe magazine si librarii online. Scopul acestora este generarea de venituri si directionarea lor catre cazurile umanitare in care asociatia noastra este implicata. In cadrul acestei activitati economice pe care o desfasuram, avem 3 persoane angajate la asociatie, platite din aceasta activitatea economica pe care o desfasuram, respectiv vanzari online. In felul acesta, incercam sa avem un echilibru in gestionarea fondurilor, scopul nostru fiind directionarea a unui procent cat mai mare catre actiunile umanitare in care suntem implicati si gestionarea asociatiei in sistem de voluntariat.

 

BLOGURI SI PORTALURILE NOASTRE ONLINE


Odata cu dezvoltarea activitatilor noastre umanitare in care suntem implicati, am inceput sa dezvoltam impreuna cu voluntarii nostri si o retea de bloguri si portaluri online proprii, prin care ne promovam activitatea umanitara. Scopul nostru este ca activitatile noastre sa fie cunoscute de cat mai multe persoane si sa gasim sponsori si donatori pentru cazurile umanitare pe care le sustinem. Echipa noastra formata din voluntari face eforturi zilnice considerabile pentru promovarea activitatilor si asociatiei noastre umanitare. Roadele acestei activitati se vad in faptul ca am reusit pana acum sa gasim sponsorizari pentru cazurile umanitare. Pe langa reteaua noastra de bloguri si portaluri online, sunt zeci de bloggeri care preiau cazurile noastre umanitare cat si presa scrisa, online, televiziuni, posturi de radio, etc. Mai jos va prezentam reteaua proprie de promovare.

- Portal de anunturi umanitare – www.anunturiumanitare.ro

- Blog de anunturi umanitare – www.salveazaoviata.org

- Portal pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit – www.doneazadoilasuta.net

 

Echipa de voluntari ai Asociatiei umanitare Speranta pentru Romania

 

Negoiescu Samuel – Presedinte
Telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098
Email: infosperanta@gmail.com
Studii:Comunicare si Relatii Publice, Univ. Vasile Goldis – Arad
Relatii Internationale si Studii Europene, Univ. Vasile Goldis – Arad
Activitate curenta: Comunicare, Relatii Publice, Branding, Marketing si SEO

 

Daniel Vlad – Secretar Speranta pentru Romania
Email: infosperanta@gmail.com
Telefon: 0257 356 352
Studii: Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, UBBFSEGA Cluj
Facultatea de Matematica-Informatica, UBBFMI Cluj
Activitate curenta: secretar Speranta pentru Romania si administrator al librariilor si magazinelor online ale asociatiei noastre

 

Negoiescu Manuela – Manager de Proiecte
Studii: Asistenta Sociala – Univ. Bucuresti
Master: Consiliere si Psihoterapie, Univ. Dimitrie Cantemir – Tg Mures
Activitate curenta: organizarea si gestionarea proiectelor sociale si umanitare

 

Marcel Tanase – Administrator Adapostul pentru batranii strazii

Activitate curenta: administrarea si gestionarea adapostului pentru batranii strazii din Com. Batar, jud. Bihor si Com. Cermei, jud. Arad

 

Marius Bratu – Administrator web, magazine si librarii online

Activitate curenta: administrarea si intretinerea magazinelor, librariilor si platformelor online ale asociatiei noastre

 

 

Promovare si Marketing – Muresan Ionut

 

 

 

Promovare Online – Muresan Adina

 

 

Webmaster – Celeapca Florin

Activitate curenta: programare web, blogging, prelucrare video

 

 

 

Prelucrare video – Dana A.

 

 

 Responsabili zonali – zona de vest a tarii

Activitatea asociatiei noastre se desfasoara in zona de vest a tarii, in judetele: Arad, Timis, Caras Severin, Hunedoara si Bihor. In fiecare judet sau in diferite zone din aceste judete, avem voluntari care gestioneaza activitatea noastra umanitara.

Dacian Kerestesi – Zona Stei, Jud. Bihor (voluntar)

Mugurel Florin P. –  Jud. Hunedoara (voluntar)

Sofronea Olguta – Jud. Caras Severin (voluntar)

Danila I. Nelu – Jud. Arad (voluntar)

Ovidiu B. Florin – Jud. Timis (voluntar)

Marcel Tanase – Administrator adapost pentru batranii strazii,  Com. Batar, jud. Bihor si Com. Cermei, jud. Arad

Gheorghe Scridon – Zona Bozovici, jud. Caras Severin (voluntar)

Turcas Voichita – Orasul Petrila (voluntar)


Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara

3 Comments

 1. Muzsi Attila
  Oct 24, 2011

  Buna ziua. Nu va pot ajuta cu bani, fiindca sunt falit. Dar am niste piese mici de mobila pe care le ofer pentru nevoiasi cu foarte mare placere. Pot sa trimit poze. De asemenea detin o hala de 1000 mp in Mintia, jud HUnedoara, partial pot folosi pentru scopuri umanitare, ateliere sau depozit. Eu sunt tamplar si am atelierul meu propriu in aceasta hala. Cu stima Muzsi Attila.

   
 2. albinuta veninoasa
  Nov 01, 2011

  Felicitari pentru tot ceea ce incercati sa realizati, felicitari pt gestul vostru omenesc.

   
 3. Speranta pentru Romania
  Nov 02, 2011

  Buna ziua, ce inseamna aceste mici piese de mobilier? Poate am avea nevoie de ele

   

Reply with a Comment

Fields with an * are required, but will not be seen by the public.

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc