Am deschis Depozitul de Biblii

Depozitul de BibliiDe curand, in comuna Sepreus, jud. Arad, am dechis primul Depozit de Biblii din tara. Depozitul de Biblii are ca obiectiv, sa  va puna la dispozitie gama completa de Biblii din toate modelele, culorile si marimile. Depozitul de Biblii apartine asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania si face parte din reteaua de librarii crestine ,,Maranatha”.  Orice tip de Biblie poate fi gasita la Depozitul de Biblii, incepand de la dimensiuni, culori, continut mai bogat in explicatii si dictionare, pentru toate varstele si in mod special Biblii de studiu pentru cei mai perseverenti cercetatori ai bibliei. „Depozitul de biblii” vine in intampinarea numarului tot mai mare de persoane care manifesta un interes deosebit de a cunoaste pe Dumnezeul Creator asa cum S-a descoperit EL prin Sfintele Scripturi. Asadar, acum exista cel mai mare Depozit de Biblii din Romania care cuprinde cea mai bogata oferta de Biblii din tara. Nu mai trebuie sa cauti pe alte site-uri; tot ceea ce ai nevoie poate fi gasit accesand depozituldebiblii.ro la cele mai avantajoase preturi.

De curand, in comuna Sepreus, jud. Arad, am dechis primul Depozit de Biblii din tara. Depozitul de Biblii are ca obiectiv, sa  va puna la dispozitie gama completa de Biblii din toate modelele, culorile si marimile. Depozitul de Biblii apartine asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania si face parte din reteaua de librarii crestine ,,Maranatha”.  Orice tip de Biblie poate fi gasita la Depozitul de Biblii, incepand de la dimensiuni, culori, continut mai bogat in explicatii si dictionare, pentru toate varstele si in mod special Biblii de studiu pentru cei mai perseverenti cercetatori ai bibliei. „Depozitul de biblii” vine in intampinarea numarului tot mai mare de persoane care manifesta un interes deosebit de a cunoaste pe Dumnezeul Creator asa cum S-a descoperit EL prin Sfintele Scripturi. Asadar, acum exista cel mai mare Depozit de Biblii din Romania care cuprinde cea mai bogata oferta de Biblii din tara. Nu mai trebuie sa cauti pe alte site-uri; tot ceea ce ai nevoie poate fi gasit accesand depozituldebiblii.ro la cele mai avantajoase preturi.

 

Oferta depozitului de biblii este deosebit de variata si cuprinde traduceri ale Sfintelor Scripturi in limba romana, traducerea Dumitru Cornilescu originala dar si cele revizuite gramatical, traduceri bilingve (romana-engleza).
Datorita numarului mare de persoane care calatoresc mult si doresc sa aiba asupra lor o Biblie, Depozitul de Biblii ofera Biblii din piele de buna calitate, cu fermoar care protejeaza copertile de umezeala si alte intemperii si o bogata paleta de Biblii de buzunar care pot fi purtate in haina si citite oricand se doreste. Si acestea sunt bine protejate printrun invelis de piele si pot fi comandate cu coperti de diferite culori si marimi.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze adevarul revelat in Sfintele Scripturi, Depozitul de Biblii ofera Biblii de studiu, Biblii de studiu Thompson, Biblii cu explicatii si Biblii cu concordanta. Aceste instrumente au un rol foarte important in intelegerea corecta si mai profunda a adevarurilor Scripturii si constituie un ajutor important pentru cei perseverenti si rabdatori care doresc sa cladeasca o relatie durabila cu Mantuitorul Isus Hristos. De o mare valoare spirituala sunt comentariile biblice ale Vechiului si Noului Testament care provoaca pe cei sarguinciosi la un studiu adanc al comorilor Bibliei.
Si incepatorii pot gasi la Depozitul de Biblii traduceri ale Scripturii care contin index de cautare, adnotari si explicatii si concordanta. O categorie foarte consistenta de cercetatori ai Sfintelor Scripturi sunt tinerii parinti care au o noua preocupare: sa-si indrume copiii pe calea cea dreapta care duce in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu. Depozitul de Biblii ofera Biblii pentru copii cu un continut adecvat copiilor de toate varstele, materiale ajutatoare pentru intelegerea corecta a celor mai importante evenimente din istoria biblica (creatia, potopul, exodul, nasterea Fiului lui Dumnezeu, viata, misiunea si moartea pe cruce a Celui nevinovat, invierea si revenirea Sa in glorie), carti cu experiente ale copiilor, povestiri biblice si jocuri biblice care dezvolta capacitatea de memorare a versetelor si de insusire a principiilor pentru o viata placuta lui Dumnezeu.

Site-ul depozituldebiblii.ro face parte din reteaua de librarii crestine „Maranata” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs procurat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii dificile.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati personal la Depozitul de Biblii sau pe site-ul nostru

www.depozituldebiblii.ro

Related posts:

  1. Libraria de Biblii – cea mai bogata oferta de Biblii din tara
  2. S-a lansat Libraria de Biblii, sponsor al actiunilor noastre
  3. 50 de modele de Biblii pentru cazuri umanitare
  4. Libraria Crestina Maranatha a donat 500 de Biblii pentru misiune in Muntii Apuseni
  5. Libraria Maranatha sponsorizeaza 500 de Biblii pentru misiune crestina in Muntii Apuseni
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc