Aparitii in Presa si Media a asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania

Proiectele noastre umanitare in care am fost implicati de-a lungul timpului au fost preluate si mediatizate de diferite televiziuni, posturi de Radio, presa centrala sau locala, site-uri si bloguri. Toate acestea au preluat cazurile umanitare in care asociatia noastra a fost si este implicata. In urma mediatizarii, romani din tara si din strainatate au putut sa cunoasca dramele prin care trec unii semeni de ai nostri si sa intervina in ajutor. In felul acesta sponsorii nostri au donat bunuri, fonduri, alimente, imbracaminte si incaltaminte. Zeci de oameni sau familii sarace au fost ajutate, viata unor copii bolnavi de cancer si leucemie a fost salvata, vieti au fost schimbate prin ajutorul dvs. Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania multumeste tuturor televiziunilor, posturilor de Radio, presei scrise si online si tuturor boggerilor care au preluat cazurile noastre si le-au mediatizat. Asociatia noastra este deschisa oricarei colaborari cu tot ceea ce inseamna media scrisa, online, audio sau tv, pentru binele celor din jurul nostru. Impreuna suntem parteneri in salvarea si schimbarea de vieti omenesti.

Mai jos va prezentam o lista detaliata cu posturile tv, radio, presa scrisa si online, bloggeri, care au preluat si mediatizat cazurile noastre umanitare:

VEDETE CARE NE-AU PROMOVAT

Cantareata Lora (Laura Petrescu) a participat in 2012 la emisiunea ,,Te cunosc de undeva” difuzata de Antena. Concurentii emisiunii trebuiau sa imite cantareti romani sau straini. Juriul stabilea castigatorul fiecarei editii, care era premiat cu 1000 de euro, bani care erau donati unei asociatii umanitare. Marele premiu in finala era de 15 000 de euro. Lora a castigat 2 edititii ale emisiunii ,,Te cunosc de undeva” si a ales sa doneze cei 2 000 de euro pentru asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania. Lora a ajuns in finala, concurentul ei fiind CRBL, care a si castigat finala. Asociatia noastra ii multumeste Lorei ca ne-a ales pentru a ne reprezenta si pentru donatia facuta prin cele doua premii castigate. Mai jos va prezentam una din cele doua melodii interpretate de Lora cu care a si castigat editia a 4-a.

Oana Cuzino

Medic si realizatoare a emisiunii ,,Ce se intampla doctore?” de la TVR 1, a mediatizat un caz umanitar in care era atentia asociatiei noastre.

http://www.oanacuzino.csid.ro/oana-raspunde/altele/actiune-umanitara/

TELEVIZIUNI

Antena 3 ne-a preluat si promovat mai multe cazuri umanitare in care asociatia noastra umanitara era implicata.

- http://www.videonews.antena3.ro/video/romania/mic-news-si-asociatia-umanitara-speranta-pentru-romania-caz-umanitar-rezolvat-viata-lui-rares-basarab-a-fost-salvata.html

- http://www.antena3.ro/romania/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie-184114.html

Observatorul Antenei 1 a preluat povestea lui Swizen, un tanar din Uganda student la medicina la Universitatea Victor Babes din Timisoara. Ajuns in Romania student la medicina era sa sfarseasca vacar la o ferma din jud. Caras Severin. Incepand in 2011 asociatia noastra umanitara ii plateste taxele scolare la medicina an de an (in valoare de 3 221 euro), chiria si cheltuielile zilnice, cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri.

 

Stirile Pro TV a preluat cazul Andradei Uskar, o tanara de numai 17 ani care sufera de leucemie. Asociatia noastra este implicata in strangerea de fonduri pentru tratamentul Andradei si ii plateste luna de luna 1 500 de euro tratamentul la Clinica San Matteo din Italia.

http://www.stirileprotv.ro/stiri/social/haideti-sa-o-ajutam-pe-andrada-sa-traiasca-are-doar-17-ani-si-sufera-de-leucemie-video.html

TVR 1 Stiri si TVR Timisoara a realizat un reportaj despre cele Elena, Andreea, Giorgiana si Alina, 4 surori orfane de ambii parinti. Cele 4 surori orfane aveau nevoie de o locuinta si lemne de foc pentru iarna. Povestea lor dramatica a facut subiectul unei emisiuni la TVR Timisoara si TVR 3, fiind difuzate si la emisiunea ,,Odata in viata” de la TVR.

 

De asemenea, o echipa TVR 1  a fost alaturi de noi intr-o actiune de ajutor umanitar pentru copii strazii. Regulat asociatia noastra umanitara ofera o masa calda la peste 120 de copii ai strazii din Bucuresti, zona: Gara de Nord, Grozavesti si Dristor. Mai jos va prezentam emisiunea in care a fost prezentata aceasta actiune umanitara.

Televiziunea B1 TV a mediatizat cazul umanitar a lui Swizen, tanarul din Uganda student la Medicina in Timisoara, care avea nevoie de 3 019 pentru taxa scolara.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/a-venit-din-uganda-pentru-a-studia-medicina-dar-a-ajuns-vacar-vezi-o-poveste-emo-ionanta-video-12479.html

 

Hunedoara TV – O parte din proiectele noastre umanitare se desfasoara in judetul Hunedoara. Din acest motiv televiziunea locala Hunedoara TV a preluat si mediatizat o parte din proiectele noastre umanitare in care suntem implicati in acest judet.

 

POSTURI RADIO

Radio Romania Actualitati, a mediatizat cazul lui Swizen printr-o interventie telefonica a presedintelui asociatiei noastre. Swizen este un tanar din Uganda, caruia asociatia noastra ii plateste an de an 3 221 de euro taxa scolara la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara.

 

  Radio Vocea Evangheliei Sibiu a mediatizat actiunea umanitara in care a fost implicata asociatia noastra, pentru 20 de copii orfani. Acesti copii orfani au primit din partea noastra rechizite scolare pentru intreg anul scolar. Cei mai multi dintre acesti copii sunt in pragul abandonului scolar. O parte din copii sunt crescuti numai de mame sau de bunici, traind la limita saraciei. Multumim acestui post de radio pentru mediatizarea asociatiei noastre. Nu este prima data cand acest post de radio ne promoveaza.

Radio ALT FM  este un post de radio local din Arad. Postul de radio ALT FM a mediatizat actiunea umanitara pe care asociatia noastra a organizat-o in orasul Arad, de strangere de alimente, haine si incaltaminte pentru familiile sarace din zona Muntilor Apuseni.

 

 

PERSOANE PUBLICE

Interviu cu primarul orasului Calan – dl. Iovanesc Filip Adrian

PRESA SCRISA SI ONLINE

- Romania Libera

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/povestea-celor-patru-orfane-pentru-care-un-sat-intreg-a-sarit-in-ajutor-315900-pagina1.html

- Evenimentul zilei

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-muncit-ca-vacar-numai-sa-devina-medic-in-romania-1065352.html

- www.manager.ro

http://www.manager.ro/articole/romania-e-altfel/misiunea-speranta-pentru-romania-primul-portal-online-de-anunturi-umanitare-48453.html

- Ziarul Tribuna 

http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/orfane-de-ambii-parinti-patru-surori-se-lupta-cu-iarna-90858.html

- 121.ro Un ziar dedicat femeilor

http://www.121.ro/forum/Ajuta-ti-semenii-f33/Ajuta-4-fetite-orfane-de-ambii-parinti-sa-aiba-o-locuinta-t20876.html

Hunedoara Online

http://www.huon.ro/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie/1184372

- Bihor Online

http://www.bihon.ro/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie/1184372

- Caras Online

http://www.caon.ro/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie/1184372

- Ziarul Click

http://www.click.ro/news/national/venit-Uganda-medic-ajuns-vaci_0_1259874064.html

- Business Forum

http://www.business-forum.ro/in-exclusivitate/interviuri/37860-sperana-pentru-romania-o-raz-de-soare-pentru-cei-necjii.html

- Ziarul Observator de Bacău

http://www.observatordebacau.ro/2013/09/10/ajuta-20-de-copii-orfani-sa-mearga-la-scoala-campanie-1-30-septembrie.html

- Ziarul Replica de Hunedoara

http://www.replicahd.ro/?p=5179

- www.starpress.ro

- www.news20.ro

- www.mediafax.ro

- Ziarul Adevarul

- Cronica Vaii Jiului

http://www.cronicavj.ro

- Presa locala

www.presalocala.com

- Timisoara Online

http://www.tion.ro/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie/1184372

- Ziarul Hunedoara

http://www.zhd.ro/speranta-pentru-micutii-orfani/

- Agentia de Presa a romnilor de pretutindeni

www.rgnpress.ro

- Info Caras Severin

www.infocs

- Ziare Live

www.ziarelive.ro

www.looker.ro

 - Ziarul Atac

http://www.ziarulatac.ro/corespondenta/ajuta-4-fetite-orfane-de-ambii-parinti-sa-aiba-o-locuinta-si-lemne-de-foc-pentru-iarna-34736

Ziarul de Prahova

www.presa.ph

SITE-URI SI BLOGURI

- www.lumeaong.ro

- www.imparte.ro

- www.crestintotal.ro

- www.faunbine.ro

- www.manager.ro

- www.totalschimbat.ro

- www.comunitateaong.ro

- www.voluntar.ro

- www.malli.ro

- www.trilulilu.ro

- www.binefacere.ro

- www.ia-atitudine.blogspot.ro

- www.forum-catolic.cnet.ro

- www.sfatulbatranilor.ro

- www.forumcrestin.com

- www.chestiuniserioase.wordpress.com

- www.rombel.com

- www.faptdivers.ro

- www.actionamresponsabil.ro

- www.qbebe.ro

- www.mirceamilitar.wordpress.com

- www.romanian-portal.com

- www.causes.com

- www.afaceriardelene.ro

- www.mareaunire.com

- www.rgnpress.ro

- www.stiri.com.ro

- www.norvegian.activeboard.com

- www.societal.ro

- www.infoong.ro

- www.220.ro

- www.liniedreapta.net

- www.40romania.com

- www.corinaenache.worpress.com

- www.resursecrestine.ro

- www.stiricrestine.ro

- www.romedia.gr

- www.optimalmedia.ro

- www.salveazaoviata.org

- www.edithschitchen.ro

- www.totpal.ro

- www.franta-romania.com

- www.presa.ph

- www.e-ziar.ro

- www.romaniuk.net

- www.romanilachicago.org

- www.sutedeanunturi.ro

- www.evenimentcrestin.blogspot.com

- www.revista.com.ro

- www.crestinmonden.wordpress.com

- www.allblogs.ro

- www.saptamana.com

- www.stiri-presa-online.ro

- www.stirilazi.ro

- www.csrevolution.inspiregroup.r0

- www.sutedeanunturi.ro

- www.logos.md

- www.forum.softpedia.com

- www.comunicatedepresa.ro

- www.forum.realitate.net

- www.ioniet.blogspot.com

- www.ronduldesibiu.ro

- www.impreuna.info

- www.patricepodina.wordpress.com

- www.gorjulevanghelic.wordpress.com

- www.ziare-pe.net.ro

- www.presaonline.com

- www.diasporaonline.info

- www.arq.ro

- www.ziarul-revista.com

- www.romania-europeana.eu

- www.romaniinspania-gabriela.blogspot.com

- www.brasovean2008.blogspot.com

- www.firstpost.com

- www.pinterest.com

- www.romania247.info

- www.neclintit.com

- www.restrictie.ro

- www.sinceritate.ro

Related posts:

  1. 45 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare din partea asociatiei umanitare Speranta pentru Romania
  2. Sponsorii asociatiei umanitare Speranta pentru Romania
  3. Doneaza haine pentru familii sarace la asociatia Speranta pentru Romania
  4. VEZI VIDEO – Lora a reprezentat Speranta pentru Romania la emisiunea ,,Te cunosc de undeva” de la Antena 1
  5. Speranta pentru Romania multumeste Librariei Maranatha pentru implicarea in rezolvarea cazului lui Rares Basarab
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc