Ce spun sponsorii despre asociatia umanitara Speranta pentru Romania?

sponsor

Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania este din ce in ce mai cunoscuta si apreciata pentru activitatile sale umanitare la nivel national. Pentru acest lucru le multumim tuturor voluntarilor si sponsorilor nostri. In acelasi timp, este datoria noastra ca sa fim cat mai transparenti posibil in activitatile noastre umanitare. In acest context, mai jos vom prezenta interviuri cu toti sponsorii si cei care vor vizita asociatia noastra umanitara, care doresc sa afle mai multe despre noi sau sa ne cunoasca personal. Marturia celor de mai jos, poate fi un imbold si pentru altii, care sunt in cautarea unei asociatiii umanitare prin care sa ii ajute pe cei in nevoi.

ajutor umanitarDomnul Pop Ioan este din Cluj si se ocupa cu vanzarea de masini din Germania. De curand, impreuna cu sora sa care locuieste in Austria au deschis o asociatie umanitara in Austria prin care aduce in Romania mobilier pentru familii sarace care au nevoie de ajutor. Domnul Stefan a ramas impresionat de cazul celor 4 fetite orfane de ambii parinti prezentat de asociatia noastra umanitara si a dorit mult sa le ajute la mobilarea locuintei. Inainte de a face lucrul acesta a dorit sa vina in localitatea Sepreus, jud. Arad unde se aflau cele 4 surori orfane aflate in atentia asociatiei noastre umaniatare. Dupa ce domnul Stefan a vazut ca tot ceea ce era prezentat pe site-ul nostru este adevarat, s-a hotarat sa mobileze toata locuinta celot 4 fetite orfane. Astfel in prima ocazie a donat vesele, tacamuri, o masa si 4 scaune. La doar cateva zile diferenta, tatal domnului Stefan a adus alte bunuri printre care cele mai importante sunt doua canapele extensibile pe care vor dormi fetitele. Dupa ce locuinta va fi reconditionata domnul Stefan doreste sa o mobileze in intregime.

 

Domnul Stefan a trimis primul transport de ajutor umanitar: 3 covoare si 2 canapele extensibile

 

ajutor umanitarAdi Cioban si prietenul lui Viorel Braj sunt din zona Beius, jud. Bihor. Atunci cand au posibilitatea ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Intr-o zi au vizitat site-ul nostru vazand un anunt pe Facebook. Nu stiau la inceput ce sa creada, daca anuntul este adevarat. De aceea, pentru ca localitatea Sepreus nu este prea departe de Beius, au luat niste alimente s-au urcat in masina cu gandul sa verifice daca ceea ce au vazut pe internet, cazul celor 4 surori orfane de ambii parinti este adevarat. Dorinta lor sincera era sa ofere ajutor celor 4 fetite doar doreau sa se asigure ca totul este real. Au ajuns in Sepreus, aici au fost intampinati de catre un reprezentant al asociatiei noastre umanitare si li s-a prezentat la fata locului cazul umanitar. Cei doi au vazut locuinta fetelor, au stat de vorba cu ele si le-au oferit ajutorul cu care au venit. Ce impresie si-au facut ii puteti asculta in materialul video de mai jos.

 

 

caritateDomnul Stefan impreuna cu sotia si fratele sau s-au intors intr-o mica vacanta in Romania. De peste 15 ani este plecat la munca in Italia. Cu toate acestea cu ajutorul internetului este la zi cu ceea ce se intampla in tara. Intr-o zi, din intamplare a intrat pe site-ul nostru si a vazut materialele video cu adapostul pentru batranii strazii din Com. Batar, jud. Bihor. A ramas profund impresionat de ceea ce a vazut si s-a hotarat ca sa viziteze acest adapost pentru batranii strazii cand se va intoarce in tara. Nu era insa sigur daca totul este adevarat..asa ca nu a cumparat multe alimente ci a adus mai multe haine. Cand a ajuns la noi, cand a vazut adapostul pentru batranii strazii, dupa ce a ascultat relatarile batranilor despre felul cum au ajuns in strada, a oferit fonduri pentru cumpararea de alimente, declarand: ,,nu am cumparat multe alimente pentru ca nu eram sigur daca ceea ce am vazut pe internet chiar este real. Dar acum am vazut cu ochii mei si vreau sa va ofer aceasta suma de bani pentru a cumpara ce alimente considerati dvs ca este nevoie pentru acesti batrani.” Cel mai interesant este ca, sotia domnului Stefan a intalnit un batran din satul ei natal care a fost alungat in strada de propriul copil dupa care a ajuns in acest adapost pentru batranii strazii. Impresia acestei familii desprea ceea ce au vazut o puteti urmari video mai jos.

Domnul Stefan a vizitat si viitorul adapost pentru batranii strazii care este in constructie in localitatea Cermei, jud. Arad. Impresia lui despre noul adapost pentru batranii strazii, despre constructia care se realizeaza si mesajul lui catre cei care pot ajuta, il puteti vedea in materialul video de mai jo.

 

ajutor umanitar Domnul Petrica este din localitatea Semlac, jud. Arad. Nu este un om bogat, dimpotriva este un om foarte simplu dar care la randul lui a trecut prin mari greutati in viata, ramanand orfan si locuind un timp si la casa de copii. A vazut pe internet cazul celor 4 fetite orfane de ambii parinti care au nevoie de o locuinta si lemne de foc. A ramas impresionat de drama prin care au trecut cele 4 surori orfane de ambii parinti si de gestul lui Valentin Horga care s-a oferit sa le ajute pe aceste fetite. Avea insa nevoie sa fie sigur ca tot ceea ce a citit si vazut pe internet este adevarat. Asa ca a urcat in masina si a venit pana la Sepreus. Aici l-a cunoscut personal pe Valentin Horga si mama lui, cat si asociatia noastra umanitara. Despre ceea ce a vazut la fata locului ne marturiste chiar domnul Petrica in materialul video de mai jos.

 

Related posts:

  1. Asociatia umanitara ,,Speranta pentru Romania” va ureaza UN AN NOU FERICIT!
  2. Sponsorii asociatiei umanitare Speranta pentru Romania
  3. Doneaza haine pentru familii sarace la asociatia Speranta pentru Romania
  4. Asociatia Speranta pentru Romania a lansat primul portal online de anunturi umanitare
  5. Reportaj TVR 1 despre cele 4 surori orfane de ambii parinti, care sunt in atentia Asoc. Speranta pentru Romania
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc