Sponsorii asociatiei umanitare Speranta pentru Romania

In articolul de fata va prezentam o parte dintre sponsorii nostri, in mod special persoane juridice. Cei mai multi dintre sponsorii nostri sunt persoane fizice, simple, pe marea majoritate nici macar nu ii cunostem. Le multumim insa ca au incredere in noi! Fiecare sponsor este important pentru noi, fie ca este persoana fizica, fie ca este persoana juridica. Mai jos va prezentam o lista cu sponsorii nostri, persoane juridice, cu care asociatia noastra a colaborat in diferite proiecte umanitare sau cazuri umanitare. De asemenea, mai jos va prezentam interviuri cu unii dintre sponsorii nostri, care au venit si ne-au vizitat la sediul asociatiei noastre umanitare, sau au venit direct sa viziteze cazurile umanitare in care ne-am implicat. Tuturor le multumim din suflet! Lista de mai jos va fi mereu actualizata. Asociatia noastra a luat hotararea ca sa ii prezinte cat mai detaliat, in mod special prin interviuri video, pe cei care ne sustin. Apreciem modestia multor sponsori, atat persoane fizice dar mai ales juridice care doresc sa ramana anonime. Acestia au ales asociatia noastra pentru ai ajuta pe cei nevoie, insa nu doresc ca numele lor sau al firmei pe care o conduc sa fie mentionate ca sponsor, mergand pe ideea ,,sa nu stie stanga ta ce face dreapta”. Desi acestia nu apar in lista de mai jos, le multumim si acestora pentru ajutorul oferit.

 INTERVIURI VIDEO CU UNII DINTRE SPONSORII NOSTRI

ajutor umanitarDomnul Pop Ioan este din Cluj si se ocupa cu vanzarea de masini din Germania. De curand, impreuna cu sora sa care locuieste in Austria au deschis o asociatie umanitara in Austria prin care aduce in Romania mobilier pentru familii sarace care au nevoie de ajutor. Domnul Stefan a ramas impresionat de cazul celor 4 fetite orfane de ambii parinti prezentat de asociatia noastra umanitara si a dorit mult sa le ajute la mobilarea locuintei. Inainte de a face lucrul acesta a dorit sa vina in localitatea Sepreus, jud. Arad unde se aflau cele 4 surori orfane aflate in atentia asociatiei noastre umaniatare. Dupa ce domnul Stefan a vazut ca tot ceea ce era prezentat pe site-ul nostru este adevarat, s-a hotarat sa mobileze toata locuinta celot 4 fetite orfane. Astfel in prima ocazie a donat vesele, tacamuri, o masa si 4 scaune. La doar cateva zile diferenta, tatal domnului Stefan a adus alte bunuri printre care cele mai importante sunt doua canapele extensibile pe care vor dormi fetitele. Dupa ce locuinta va fi reconditionata domnul Stefan doreste sa o mobileze in intregime.

Domnul Stefan a trimis primul transport de ajutor umanitar: 3 covoare si 2 canapele extensibile

ajutor umanitarAdi Cioban si prietenul lui Viorel Braj sunt din zona Beius, jud. Bihor. Atunci cand au posibilitatea ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Intr-o zi au vizitat site-ul nostru vazand un anunt pe Facebook. Nu stiau la inceput ce sa creada, daca anuntul este adevarat. De aceea, pentru ca localitatea Sepreus nu este prea departe de Beius, au luat niste alimente s-au urcat in masina cu gandul sa verifice daca ceea ce au vazut pe internet, cazul celor 4 surori orfane de ambii parinti este adevarat. Dorinta lor sincera era sa ofere ajutor celor 4 fetite doar doreau sa se asigure ca totul este real. Au ajuns in Sepreus, aici au fost intampinati de catre un reprezentant al asociatiei noastre umanitare si li s-a prezentat la fata locului cazul umanitar. Cei doi au vazut locuinta fetelor, au stat de vorba cu ele si le-au oferit ajutorul cu care au venit. Ce impresie si-au facut ii puteti asculta in materialul video de mai jos.

caritateDomnul Stefan impreuna cu sotia si fratele sau s-au intors intr-o mica vacanta in Romania. De peste 15 ani este plecat la munca in Italia. Cu toate acestea cu ajutorul internetului este la zi cu ceea ce se intampla in tara. Intr-o zi, din intamplare a intrat pe site-ul nostru si a vazut materialele video cu adapostul pentru batranii strazii din Com. Batar, jud. Bihor. A ramas profund impresionat de ceea ce a vazut si s-a hotarat ca sa viziteze acest adapost pentru batranii strazii cand se va intoarce in tara. Nu era insa sigur daca totul este adevarat..asa ca nu a cumparat multe alimente ci a adus mai multe haine. Cand a ajuns la noi, cand a vazut adapostul pentru batranii strazii, dupa ce a ascultat relatarile batranilor despre felul cum au ajuns in strada, a oferit fonduri pentru cumpararea de alimente, declarand: ,,nu am cumparat multe alimente pentru ca nu eram sigur daca ceea ce am vazut pe internet chiar este real. Dar acum am vazut cu ochii mei si vreau sa va ofer aceasta suma de bani pentru a cumpara ce alimente considerati dvs ca este nevoie pentru acesti batrani.” Cel mai interesant este ca, sotia domnului Stefan a intalnit un batran din satul ei natal care a fost alungat in strada de propriul copil dupa care a ajuns in acest adapost pentru batranii strazii. Impresia acestei familii desprea ceea ce au vazut o puteti urmari video mai jos.

Domnul Stefan a vizitat si viitorul adapost pentru batranii strazii care este in constructie in localitatea Cermei, jud. Arad. Impresia lui despre noul adapost pentru batranii strazii, despre constructia care se realizeaza si mesajul lui catre cei care pot ajuta, il puteti vedea in materialul video de mai jo.

ajutor umanitar Domnul Petrica este din localitatea Semlac, jud. Arad. Nu este un om bogat, dimpotriva este un om foarte simplu dar care la randul lui a trecut prin mari greutati in viata, ramanand orfan si locuind un timp si la casa de copii. A vazut pe internet cazul celor 4 fetite orfane de ambii parinti care au nevoie de o locuinta si lemne de foc. A ramas impresionat de drama prin care au trecut cele 4 surori orfane de ambii parinti si de gestul lui Valentin Horga care s-a oferit sa le ajute pe aceste fetite. Avea insa nevoie sa fie sigur ca tot ceea ce a citit si vazut pe internet este adevarat. Asa ca a urcat in masina si a venit pana la Sepreus. Aici l-a cunoscut personal pe Valentin Horga si mama lui, cat si asociatia noastra umanitara. Despre ceea ce a vazut la fata locului ne marturiste chiar domnul Petrica in materialul video de mai jos.

COMPANII CARE NE-AU SPONSORIZAT

Mai jos va prezentam lista firmelor care au sponsorizat de-a lungul timpului activitatile noastre umanitare in care am fost implicati.

Unicarm – firma romaneasca de mezeluri si produse din carne a sponsorizat amenajarea locuintei pentru Elena, Andreea, Giorgiana si Alina, 4 surori orfane de ambii parinti. Cele patru surori au primit o locuinta in care sa creasca impreuna pentru a evita despartirea pe la diferite orfelinate de copii. Insa, locuinta primita de cele 4 surori orfane avea nevoie de amenajari. In urma mediatizarii acestui caz umanitar, firma Unicarm a sponsorizat amenajarea locuintei acetor fetite. Multumim Unicarm!

 

Vel Pitar – firma romaneasca de morarit si panificatie. Asociatia noastra a intrat in atentia Vel Pitar prin initiativa de responsabilitate sociala Imparte.ro

Prin aceasta platforma online de caritate, asociatia noastra umanitara a primit din partea Vel Pitar 70 de paini pentru adapostul pentru batranii strazii din Com. Batar, jud. Bihor. Multumim Vel Pitar!

 

Nilsen Romania, este o firma internationala care lucreaza in domeniul Marketingului si al cercetarii pietei financiare. Angajatii acestei firme au sustinut o parte din proiectele noastre dedicate ajutorarii cu o masa calda pentru copii strazii din Bucuresti.

Intensa SanPaolo Bank, s-a implicat alaturi de noi in ajutorarea batranilor strazii care sunt in atentia noastra la adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Aceasta banca, alaturi de alti sponsori persoane fizice ne-a sustinut financiar pentru introducerea incalzirii centrale la adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor.

 

Alpin 57 Lux – Firma romaneasca de inghetata, a sponsorizat amenajarea locuintei pentru cele 4 surori orfane de ambii parinti: Elena, Giorgiana, Andreea si Alina. Cu ajutorul sponsorizarii de la Alpin 57 Lux am reusit sa facem mai mult decat ne-am planuit initial pentru cele patru surori orfane. Am putut sa foram o fantana, sa betonam si sa parchetam o a treia camera care initial nu era in planul nostru. Multumim Alpin 57 Lux!

 

GipTronic 96 – service case de marcat si imprimante, a sponsorizat actiunile umanitare pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie care au fost/sunt in atentia asociatiei noastre umanitare. Multumim GipTronic 96!

 

 

Sika Romania – firma de constructii industriale a sponsorizat cumpararea unui aparat de respirat pentru Rares Basarab, care sufera de miotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa.

 

 

 

communique-media GLOBAL MAGIC – firma de publicitate, a sponsorizat amenajarea locuintei celor 4 surori orfane de ambii parinti din localitatea Sepreus, jud. Arad. Cele 4 surori au fost adoptate de o familie din aceasta localitate carora le-a oferit o locuinta pentru a creste impreuna si a nu fi despartite pe la diferite orfelinate. Locuinta avea nevoie amenajari interioare pentru a oferi conditii decente de locuit. Odata cu sponsorizarea de la Global Magic am reusit sa amenajam locuinta si sa le oferim mai multe lucruri celor 4 surori decat ne-am planuit initial. Multumim Global Magic!

image_3872Ciorapii Laura Baldini sunt arma ta secreta, care iti va pune in valoare personalitatea, in armonie deplina cu diferitele momente in care te aflii. Deoarece fiecare este unica in felul ei, am creat o colectie de ciorapi alcatuita din cinci linii distincte, atent selectionate, pentru ca in fiecare zi si in fiecare moment,  sa fii frumoasa, sa te simti speciala si sigura pe sine.

 

logitrade_logoSC Logitrade SRL – administreaza Brand-ul ,,Laura Baldini’‘ si este unul dintre cei mai consecventi sponsori ai asociatiei noastre sponsorizand actiuni umanitare din toate categoriile noastre de activitati. Multumim Logitrade!

 

 

 

Parmel Gomma – a sponsorizat ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie care sunt / au fost in atentia asociatiei noastre umanitare.

 

Related posts:

  1. Ce spun sponsorii despre asociatia umanitara Speranta pentru Romania?
  2. 45 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare din partea asociatiei umanitare Speranta pentru Romania
  3. Speranta pentru Romania organizeaza campanii umanitare
  4. Aparitii in Presa si Media a asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania
  5. Ziarul Romania Libera – Povestea celor patru orfane pentru care un sat întreg a sărit în ajutor
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc