Umanitar – Fa un batran fericit – REALIZAT

fa batran fericitProiectul umanitar,,Fă un bătrân fericit” organizat de catre ONG ”Misiunea Speranţă pentru România” a ajuns la sfârşit. O lună de zile a durat cautarea altor cazuri sociale în zona Oraviţa. Două săptămâni a durat punerea la punct a acestei actiuni umanitare pentru ajutorarea a familiilor foarte sărace din această zonă şi nu numai. Proiectul umanitar ,,Fă un bătrân fericit” a avut ca scop ajutarea a 16 familii sarace, cele mai multe foarte în vârstă.Astfel că, în zona Oraviţa au fost 9 familii sarace, 2 familii la Dudeştii Noi jud. Timiş, şi 5  familii sarace din Vârfurile jud. Arad (zona munţilor Apuseni). In cadrul acestui proiect umanitar pe toate aceste familii doream să sa le ajutăm cu alimente de sărbători. Pe langă alimente, o familie avea nevoie urgentă de o sobă, iar şase familii sarace aveau nevoie urgentă de lemne de foc.

După o luna de promovare anumiţi sponsori inimoşi, din ţară şi străinătate, au facut posibil ca aceste familii sarace să aibă alimente din belşug cu ocazia sărbătorilor, şi lemne de foc pentru iarna aceasta. Dorim să aducem mulţumiri sponsorilor care s-au implicat financiar, cei care au contribuit din ţară şi străinătate, direct sau indirect. Vă invităm în continuare, să accesaţi albumele de la fiecare caz în parte. Pozele vor spune mai mult decat cateva cuvinte scrise.

CLICK PE FIECARE IMAGINE PENTRU INTREG ALBUM FOTO

Doamna Anuta, loc. Varfurile jud Arad – ajutor in alimente. Doamna Anuta este o femeie singura de peste 40 de ani, locuieste intr-o camera de 3×3, nu are curent electric pentru ca nu isi permite, iar pensia este foarte mica.

Ajutor umanitar – Fam. Itu sat Agadici jud. Caras Severin, ajutor in alimente. Familia aceasta locuieste la limita existentei. Sunt foarte bolnavi, sunt multe zile la rand cand nu au ce manca. Sotul este caprarul satului, salarul lui constand din alimente. In iarna aceasta nu au avut deloc lemne, iar locuinta in orice moment se poate prabusi. Au un baiat de 22 de ani care are cancer in ultimul stadiu si lucreaza ca cioban.

Ajutor umanitar – Fam. Codreanu, loc. Dumbrava jud. Arad, ajutor cu lemne de foc. Au fost inselati de o femeie foarte bogata din Arad in urma caruia si-au pierdut locuinta care le-a fost vanduta, dupa ce au fost evacuati cu forta de un executor judecatoresc si jandarmi. Ramanand sub cerul liber, au fost ajutati de primarie sa locuiasca intr-o fosta cancelarie a unei foste scoli din satul Dumbrava jud. Arad. Camera este de 3×3, Asoc. Maranatha Romania le-a cumparat in vara aceasta o soba, le-a varuit camera, iar acum au primit si lemne de foc. Locuinta lor este acum o casa de vacanta pentru un neamt.

Ajutor umanitar – Familia Codreanu a primit si alimente

Fam. Covaci, sat Dudestii Noi jud. Timis – ajutor cu alimente si lemne de foc. Familia Covaci a trecut prin multe incercari. Din cei patru copii, trei sunt foarte grav bolnavi, unul dintre ei suferind de sapte boli. Pentru ca au nevoie de foarte multe medicamente, salariul parintilor merge aici. Casa sta sa se prabuseasca, au luat un cont bancar, au turnat fundatia la noua casa, iar acum trebuie sa plateasca creditul bancar.

Ajutor umanitar – Doamna Ioana, sat Brosteni jud. Caras Severin – ajutor in imbracaminte. Batuta de sot si alungata de acasa cu doi copii mici de crescut, a trait ani de zile in colibe si in vagoane de trenuri vechi. Acum doi ani de zile si-a construit sus pe un deal o casuta din lemn, ajutata de sateni. Din pacate, desi au fost cumparate lemnele si pentru aceasta familie, nu am reusit sa facem poze.

O bunica si patru nepoti, orasul Oravita jud. Caras Severin – ajutor in alimente. Bunica aceasta isi creste de mici 4 copii parasiti si abandonati de mama lor, dintre care trei au malformatii la ambele maini si picioare, asa dupa cum se poate vedea si din poze, lipsindu-le cateva degete.

Ajutor umanitar – Doamna Maria, o femeie singura, din orasul Oravita jud. Caras Severin – ajutor in alimente. La fiecare actiune a noastra sora Maria primeste un pachet de alimente. Este singura si are o pensie foarte mica.

O femeie singura, are 86 de ani, sat Petrilova jud. Caras Severin – ajutor in alimente. Dupa 0 viata de truda, cu doi copii morti de tineri, a ramas singura, dar este plina de viata si la varsta de 86 de ani. Sa stai in prezenta ei este o placere, are multe sa iti povesteasca.

Un tata si doi copii orfani de mama, sat Brosteni jud. Caras Severin -ajutor in alimente

Ajutor umanitar – Fam. Popa, sat Dudestii Noi jud. Timis – ajutor in alimente. Sot si sotie crescuti la casa de copii, acum au la randul lor cinci copii. Pe data de 5 septembrie 2007 s-a prabusit casa peste ei, la ora 5 dimineata. Pentru ca Dumnezeu i-a ferit si tavanul nu a cedat, decat intreg acoperisul, au fost evacuati la o scoala din sat. Acum voluntarii Asoc. Speranta pentru Romania le construiesc casa.

O femeie in varsta din loc. Racajdia jud. Caras Severin – ajutor cu alimente. Casa acestei femei sta in orice moment sa se prabuseasca.

Fam. Vasile, loc. Varfurile jud. Arad – ajutor in alimente. Doi bunici foarte saraci isi cresc de mici doi nepoti parasiti si abandonati de mama lor.

O femeie singura din sat Bradijorul de Jos – ajutor in alimente si lemne

Ajutor umanitar – Fam. Golea, sat Bradijorul de Jos jud. Caras Severin – ajutor in alimente, lemne de foc si o soba de foc

Doamna Lencuta, loc. Varfurile jud. Arad – o femeie foarte saraca ajutata cu alimente

Ajutor umanitar – Doamna Babeti Valeria, sat Milcoveni jud. Caras Severin – ajutor in alimente. Batuta de sot, a ramas singura dupa ce tatal ei, singurul care o sprijinea, a murit imediat dupa ce i-a fost amputat piciorul. Are o fetita de 10 ani pe care trebuie sa o creasca. Nu poate iesi afara, si nu a iesit de luni de zile, pentru ca nu are cine sa o ajute sa urce sau sa coboare scarile cu scaunul cu rotile.

Pregatirea actiunii la Nela Paduraru acasa

Related posts:

  1. Proiect umanitar – Fă un bătrân fericit – REALIZAT
  2. Ajutor umanitar -13 familii sarace au primit lemne de foc – REALIZAT
  3. Fa un batran fericit
  4. VEZI VIDEO – 38 de familii au beneficiat de proiectul ,,Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna” REALIZAT
  5. Caritate – Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna – REALIZAT
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc