VEZI VIDEO – 1000 de Biblii au fost distribuite in Muntii Apuseni

Libraria Crestina Maranatha a organizat in luna Iulie – Octombrie (2013) o actiune de misiune crestina de distribuire de Biblii in cele mai izolate catune din Muntii Apuseni. Scopul acestei actiuni a fost ca sa se ofere cate o Biblie fiecarei familii care locuieste izolata in catunele din zona Bulzestii de Sus, jud. Hunedoara. Actiunea s-a extinsa pana in catunele izolate de sub poalele muntelui Gaina. Ca si initiator al acestui proiect, Libraria Maranatha a donat 100 de Biblii. A urmat un apel catre fratii crestini care doresc sa doneze direct Biblii sau fonduri pentru cumpararea de Biblii. Domnul a miscat inimile fratilor atat din strainatate cat si din Romania, care au donat atat fonduri cat si Biblii pentru oamenii din Muntii Apuseni. Dorim sa multumim tuturor fratilor anonimi care au trimis pe adresa Librariei Maranatha cate o Biblie sau mai multe Biblii. De asemenea, multumim celor care au donat cantitati mai mari de Biblii, fratilor din Timisoara, din zona Moldovei si din Austria. De asemenea, multumim celor care au donat fonduri pentru cumpararea de Biblii. Fiecare mai mult sau mai putin a contribuit ca Vestea Evangheliei prin Cuvant sa fie raspandita in multe catune din Muntii Apuseni.

Actiunea principala de distribuire de Biblii s-a desfasurat in weekend-ul din data de 19-21 Iulie. Au raspuns invitatiei noastre peste 35 de tineri. Cei mai multi dintre ei au fost tinerii din Biserica Crestina Penticostala Sebis, jud. Arad. Alaturi de noi au mai fost tineri din Cluj (Biserica Crestina Penticostala Betel Zorilor), tineri din jud. Bihor, Caras Severin si Dolj.

Ajunsi in zona Muntilor Apuseni ne-a intampinat un peisaj montan de vis. Paduri intinse, poieni pline cu flori, etc. Privind peste vai, vedeam cate o casa sau un grup de case. Desi ne gandeam ca vom ajunge acolo in jumatate de ora sau o ora, defapt dura si cate 2-3 ore. Am poposit la sosire la un frate crestin din zona Aradului care are o casa de vacanta unde se retrage pentru liniste, intr-unul din aceste catune. Fratele ne-a primit bucuros, actiunea noastra fiind un raspuns la rugaciunile lui pentru aceasta zona din Tara Motilor, in care isi dorea ca oamenii sa auda si sa primeasca Cuvantul lui Dumnezeu. Zona in care am poposit era de vis…multa iarba, padure, cantecul pasarelelor, totul ne spune sa mai ramanem sa admiram natura.

Pentru ca distantele intre catune si intre case erau foarte mari, ne-am impartit in grupe mai mari de tineri pentru a evita unele potentiale pericole. Dupa ce ne-am predat in mana Domnului, am cerut protectia Lui peste tineri si Duhul Sfant care sa miste inimile oamenilor cu care urma sa intram in contact.

Fiecarei echipe i s-a incredintat mai multe catune la care trebuia sa ajunga. Fratele crestin din zona ne-a arat drumurile si ne-a ghidat pe unde trebuie sa mergem. Fiecare tanar avea in ghiozdan Biblii pentru a fi distribuite. In sir indian urcam potecile cu greu. Cea mai mare parte a traseului am avut de urcat. Stand de vorba cu localnicii din acele zone izolate, cei mai multi dintre ei in varsta, am aflat ca ei fac acest traseu aproape zi de zi. La varste destul de inaintate, pentru ei nu era o problema sa urce si sa coboare de la casa lor pana in sat pentru aprovizionare 5-10 km.

In zona am gasit case simple dar frumoase. Cele mai multe locuinte erau din lemn cu un design din Tara Motilor. Prinvind la aceste case, la capitele de fan de langa ele, la vaca care paste iarna din fata casei, la prunii care atarnau sub greutatea prunelor, iti lasa impresia ca traiesti in alt secol…

La o zi dupa ce am plecat din zona, am primit telefon de la fratele crestin care ne-a ajutat, transmitandu-ne un mesaj de multumire din partea primarului si a localinicilor pentru actiunea noastra.

Dorim sa multumim Domnului pentru ca a miscat inimile dvs pentru a sustine acest proiect. Multumim tinerilor care au participat alaturi de noi la distribuirea Bibliilor. Ne dorim si ne rugam ca in urma noastra Duhul Sfant sa lucreze pentru ca acesti oameni sa ajunga prin Cuvatul primit de la noi sa Il cunoasca pe Dumnezeu, sa Il primeasca pe Isus in viata lor si sa fie mantuiti in Imparatia lui Dumnezeu.

Actiunea care s-a desfasurat in aceasta vara este doar inceputul actiunilor de misiune crestina pe care Libraria Maranatha le va sustine si le va sponsoriza.
Libraria Crestina Maranatha are in plan ca in viitorul apropiat sa finanteze proiecte de misiune crestina la nivel national cat si sa organizeze si sa implementeze proiecte de misiune crestina proprii. Actiunea de distribuire de Biblii va continua in vara anului 2014, ne dorim de o amploare si mai mare. In zona Muntilor Apuseni sunt zeci de catune si sute de familii care traiesc izolate carora ne dorim sa le aducem o Biblie. Ne vom rugam ca Domnul sa ne de-a izbanda in aceste planuri.

Cu respect
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Related posts:

  1. VEZI VIDEO – Peste 1 000 de Biblii au fost distribuite in zonele izolate din Muntii Apuseni (August – Septembrie)
  2. Libraria Crestina Maranatha a donat 500 de Biblii pentru misiune in Muntii Apuseni
  3. Libraria Maranatha sponsorizeaza 500 de Biblii pentru misiune crestina in Muntii Apuseni
  4. 50 de modele de Biblii pentru cazuri umanitare
  5. VEZI VIDEO – Viata lui Sabin Firizoiu a fost salvata. Vezi mesajul lui de multumire catre sponsori
Anunturi gratuite din toata tara Anunturi gratuite din toata tara
Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!

Vieti salvate

VEZI VIDEO - Viata lui Rares Basarab a fost salvata
caz umanitar Viata lui Rares a fost salvata, primind din partea noastra un aparat de respirat de care va depinde toata viata. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

Luptam cu saracia

VEZI VIDEO - O familie saraca cu 13 copii din jud. Timis, a primit 2 vaci si un cal pentru dezvoltarea gospodariei
misiune crestina Familia Chis are 13 copii si din cauza unui accident de munca, tatal copiilor a ramas cu o mana paralizata. De atunci familia a ajuns in pragul saraciei. [vezi detalii...] [vezi mai multe articole...]

Ajutam batranii strazii

VEZI VIDEO – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost
caz umanitar 14 batrani paralizati ai strazii beneficiaza de un nou adapost special amenajat pentru ei. [vezi detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Paini donate

PAINI DONATE: 3496

Doneaza o Biblie

VEZI VIDEO - 1 000 de Biblii au fost oferite oamenilor care locuiesc izolati in Muntii Apuseni
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Istorii de succes

Swizen, tanarul din Uganda a intrat in anul IV de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe istorii de succes...]

Ajutam persoane cu handicap

VEZI FOTO – Dupa 9 ani Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor
caz umanitar In urma unui groaznic accident, Ion si-a pierdut ambele picioare si toate degetele de la maini. [vezi detalii...] [vezi mai multe cazuri...]

O masa calda pentru copii strazii

VEZI VIDEO - 100 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe actiuni...]

Donatii alimente

VEZI VIDEO - 400 de persoane si familii sarace au primit pachete consistente cu alimente
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Ei au nevoie de o casa

VEZI VIDEO - 4 fetite orfane de ambii parinti au primit o locuinta noua
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Vreau la scoala

VEZI VIDEO - 80 de copii orfani si saraci au primit rechizite scolare
caz umanitar [vezi mai multe detalii...] [vezi mai multe proiecte...]

Donatii imbracaminte

Asoc. Speranta pentru Romania va ofera posibilitatea de a dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace, atat copii cat si adulti. Hainele si incaltamintea pot fi atat de vara cat si de iarna.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii imbracaminte & incaltaminte...]

Donatii obiecte & lucruri

Doamna Maricuta este o mama singura care isi creste cei 5 copii. Pentru ca nu are o locuinta a ei, acum locuieste intr-un fost cantar de la CAP, intr-o localitate din jud. Caras Severin. Paturile pe care dorm sunt vechi si fac probleme. Nu am putut inca sa facem foarte mult pentru aceasta familie, dar cu ajutorul unui sponsor, am putut sa le oferim un pat nou pe care acesti copii sa doarma.

Citește mai mult... [vezi mai multe articole despre donatii obiecte&lucruri...]

Discută online cu Speranța pentru România

Skype Online Status Call me! - Speranta pentru Romania: My status is Unknown
Call me! - Speranta pentru Romania: Unknown
Chat with me - Speranta pentru Romania: Unknown
Add me to Skype - Speranta pentru Romania: Unknown
View my profile - Speranta pentru Romania: Unknown
Send me a file - Speranta pentru Romania: Unknown
» Get Skype, call free! online
 

Facebook Fans

Părerea ta

Ce părere ai despre acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

Parteneri

carti crestine Biblii
cadouri crestine
cadouri crestine
carti crestine pentru copii
Biblia pentru copii
Biblii
Carti crestine
Biblii Thompson
Biblii din piele
Biblii de studiu
Biblia Thompson
Biblii de vanzare
Biblii de vanzare
Biblii de lux
Biblii de vanzare
Carti de psihologie
Papioane barbati
Librarie Crestina
Biblii Ieftine
Carte crestina
Biblii de vanzare
Biblia de buzunar
Biblii cu fermoar
Biblia cu explicatii
Comentarii biblice
Librarii Crestine
Librarii Crestine
   
Copyright © 2011 Slujire Crestina. All rights reserved | Coded & Designed by Marian Maximciuc